top of page

Partners STEUNEN de Mediclowns
In 2023 maakten we kennis met onze Actie-Helden.

Dit zijn onze vrijwilligers die zich inzetten op verschillende evenementen, van verkopen op Kerstmarkten tot tenten opzetten op Pukkelpop. Door hun enorme inzet en enthousiasme hielpen ze de Mediclowns met geld inzamelen om de zieke kinderen te kunnen bezoeken.


Doorheen het jaar wilden nog meer mensen een steentje bijdragen. Allemaal hebben ze een eigen zaak die ze graag beschikbaar stellen als voorkooppunt voor de zelfgemaakte spulletjes van de Mediclown hobbyclub!

Een schot in de roos!

                                   

BLOESEMSTEEK

 

In februari vorig jaar mochten we “Bloesemsteek” uit Borgloon verwelkomen als eerste verkoop partner. 

Nancy en Tom combineren een winkeltje waar ze haak- en breimateriaal verkopen met een leuke koffiebar waar je gezellig iets kan drinken en super lekkere taart en lekkernijen kan proeven gemaakt door Nancy zelf.  In een huislijke sfeer kan je er op elk moment haakwerken van onze vrijwilligers terugvinden die te koop staan.

Tom en Nancy staan altijd klaar voor een praatje en ontvangen je steeds met de glimlach en laat nu net die glimlach iets zijn waar ook de Mediclowns voor staan. A match made in heaven!


KIDSCLOSET

 

In september mochten we Nathalie van Kidscloset aan ons lijstje toevoegen.  Nathalie heeft een baby- en kinderkledingwinkel in Heers waar je voor je kids van 0 tot 18 jaar altijd wel iets leuk kan kopen. De immer super enthousiaste Nathalie neemt de tijd om je te helpen bij de juiste keuze van outfit voor elke gelegenheid.  Bij Kidscloset kan je momenteel leuke viltwerkjes aan 5 euro per stuk kopen. Leuk voor aan de boekentas te hangen,  aan de kerstboom, paasboom of als decoratie voor je kamer.

 


MECHE AND MORE

 

Helga van Meche and More werd onze derde partner op rij.  Ook zij koos ervoor om vanaf het najaar onze spulletjes aan te bieden in haar kapsalon. Kermt werd nu een verkooppunt van de Mediclowns. Jipieeee!

Deze kapster heeft een hart van goud en weet haar klanten niet alleen te verwennen met een prachtig kapsel maar ook met leuke extraatjes door onze vrijwilligers gemaakt. We brengen regelmatig nieuwe spulletjes zodat er genoeg afwisseling is ook voor de vaste klanten.  Iedereen is vrij om te kopen natuurlijk maar wie kan aan al dat moois weerstaan? http://www.mecheandmore.be


 Wil jij ook de Mediclowns steunen? 

Wel ga dan zeker eens langs bij één van onze partners als je in de buurt bent of als je een eigen zaak hebt met een leuke plek om onze spulletjes te presenteren en te verkopen, neem dan gerust contact op met ons via vrijwilligers@mediclowns.be

Lets partner up!


229 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page