top of page
Carrefour logo

Gulle sponsor bezorgt prachtig promomateriaal aan de Mediclowns

Feest materiaal Mediclowns

Binnenkort prijken ze op alle kinderafdelingen van de Limburgse ziekenhuizen: de kleurrijke fotokaders van de Mediclowns, ideaal voor opbeurende en opfleurende selfies.

Samen met Camille, de nieuwe illustrator van de Mediclowns, gingen we aan de slag om een levensgrote fotokader te ontwerpen. “Zo krijgt élk ziek kind de kans om met zijn favoriete clown op de foto te gaan, zelfs als deze niet op bezoek is,” vertelt Lothar Grob, coördinator van de Mediclowns.

Naast deze fantastische fotokaders, kregen de Mediclowns spandoeken, roll-up banners, een paar honderd meter vlaggenlint en duizenden kleurrijke ballonnetjes gesponsord.

“Wie nu een actie voor de Mediclowns organiseert, kan rekenen op een feestelijke inkleding,” vervolgt Grob. “Zo krijgt jouw evenement een vrolijk tintje en weten je gasten meteen welk lokaal, nobel doel ze steunen.”

Dat ze bij de Mediclowns enorm blij zijn met dit promomateriaal is duidelijk. Maar wie is nu die gulle sponsor en waarom doen ze dit?

“Met de verschillende Carrefours van Limburg en Vlaams-Brabant, wilden we al langer iets doen voor de kinderen uit onze regio,” vertelt Hans Appermont, verantwoordelijke dienst communicatie en coördinatie van Carrefour nationaal.

“De Mediclowns leveren geweldig werk door wekelijks alle zieke kinderen van de lokale kinderafdelingen te bezoeken. Ondanks het feit dat de clowns geen loon ontvangen, enkel een vergoeding van hun onkosten, lopen deze kosten snel hoog op. Op jaarbasis moeten zij hiervoor een grote som inzamelen. Door dit feestelijk promomateriaal kunnen de Mediclowns meer mensen bereiken en overtuigen om te sponsoren of te doneren. Deze bedragen worden dan rechtstreeks in hun werking gestoken, zonder extra kosten aan drukwerk en technische materialen uit te geven. Een win-winsituatie op alle fronten dus.”

Mediclown Partner Carrefour
bottom of page