top of page

Camille is onze nieuwe illustrator

Je zag het waarschijnlijk al op onze site: We hebben nieuwe prachtige illustraties!

En deze zijn van de hand van Camille. Laat ons even met haar kennis maken!


Camille Magnanon is een illustrator van kinderboeken, maar wie is Camille nu eigenlijk?


Als kind was Camille al erg verlegen en had ze veel moeite om zich met woorden uit te drukken. Op een dag gaven haar ouders haar een vel papier en een potlood en sindsdien is ze niet meer gestopt met tekenen.

Haar grootste voldoening is erin slagen om giechels op te wekken bij haar personages die ze graag in de meest ongewone situaties plaatst.


Een beetje verlegenheid, veel nederigheid, geduld... Dat is Camille. Je kan gemakkelijk duizend taken aan haar toevertrouwen. Massa’s ideeën zwermen tussen haar vingers.


Camille Magnanon is fan van acryl- of aquarel inkten, collages, kleurpotloden, werken met kleine accenten, met finesse en eenvoud, de lijn krijgt vorm en de vorm komt tot leven.

Camille woont in Charentes-Maritimes in Frankrijk.


Geniet van haar werk op Facebook en Instagram
Camille, vertel eens wat meer over de samenwerking met de Mediclowns?


Ik ontmoette de Mediclowns dankzij een ontmoeting met iemand van jullie. Lothar, Clown Spik, had mijn werk ontdekt in mijn hut op het franse eiland Oléron. Daarna hadden we af en toe contact op Instagram.


En op een dag bood hij me een samenwerking aan met de Mediclowns.

Dit project is echt een geweldige kans voor mij, ik heb aan veel ondersteuning gewerkt (tijdschriften, kinderalbums, ansichtkaarten, com-producten...) maar deze keer verscheen er een nieuwe uitdaging met deze grote welwillende en vertederende groep.

Naar mijn mening brengen Mediclowns vreugde in soms zeer delicate situaties, een glimlach met een rode neus om de witte jassen te vergeten. Hun werk kan mijn bewondering alleen maar opwekken!
145 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


Ik ben zo trots op Paillet haar illustratie ... prachtig! Kon echt niet mooier, lieflijker en knoddig zijn. Thanks Camille😍

Like

Mediclowns Beheer
Mediclowns Beheer
Mar 06, 2023

Haar tekeningen zijn super mooi!!!

Like
bottom of page