top of page

Onze Actie-Helden vliegen er in!

Op zondag 25 september 2022 mochten we met onze Actie-Helden gaan meehelpen op een groots personeels feest met familie in de Brabanthal te Leuven. Meer dan 5000 deelnemers, waarvan 2000 kinderen. Veel volk…check veel drukte … check veel FUN … dubbelcheck !! De verwendag kon beginnen! Er waren megaleuke workshops, klimparcours, springkastelen, optredens en vele lekkernijen. Onze Actie-Helden stonden in voor het goede verloop van enkele standjes, waaronder brillen versieren, zelfportret schilderen, strandbloemen maken … maar ook mochten we de allerkleinsten begeleiden in het speelpark en het mini-klimparcours, alsook een oogje in’t zeil houden bij de springkastelen. Variatie genoeg dus voor een knotsgekke dag.

Maar hoe hebben onze nieuwe Actie-Helden dit ervaren?

Rien: “Het begon met een Facebook-bericht van de Mediclowns: “Actie-Helden gezocht”… Een enigszins mysterieus bericht met weinig info over hoe en wat precies. Okay, waarom ook niet ?! Een dagje ‘vrijwilligen’ kan geen kwaad, toch?! Dus vol goede moed richting Leuven. Eerste kennismaking met een duidelijk spontane bende. Het was een drukke lange dag vol kinderplezier, dat we in goede banen mochten leiden en ’s avonds waren we moe maar zeker voldaan en met een warm hart konden we afscheid nemen van een heerlijk lieve, zotte, enthousiaste groep mensen. Het was een eer en genoegen om met jullie te mogen kennismaken, hopelijk tot weerziens!

Sabrina: “De oproep sprak mij aan en heeft mij nieuwsgierig gemaakt. De communicatie tussen het MediClowns-team en ons verliep super, ook dankzij het Whatsapp-groepje. Op het event was er even wat onduidelijkheid, maar uiteindelijk heb ik samen met Rien, mijn vriendin, een plekje gekregen. Jullie team zorgde goed voor elkaar. Er was afwisseling en aflossing zodat iedereen kon gaan eten. Het was een toffe bende om mee samen te werken. Zeker fijn om gedaan te hebben en voor herhaling vatbaar.


Kristof: “Het was spannend om aan te beginnen maar Nathalie (onze Coördinator Actie-Helden) stelde mij direct op mijn gemak door haar warme ontvangst. Het was ook een mooie locatie en het was superleuk om te doen. Ik heb nu ook mensen van de Mediclowns mogen ontmoeten en ik zou zeggen … samenwerken met hun is een echte aanrader!”

Ook enkele Mediclowns hadden zich als Actie Held opgegeven en deden met veel goesting mee.

Angela (Mediclown Lucie): Ik vond het superfijn om weer nieuwe mensen te leren kennen. Zo fijn dat ze achter onze organisatie staan en mee willen helpen. Je merkt dadelijk dat het allemaal mensen zijn die het hart op de juiste plaats hebben. Kortom een leuke dag samen voor een goed doel en samenwerken met echte toppers. Love it!

Nathalie (Mediclown Paillet & Coördinator Mediclowns Actie-Helden): “Ik moet toch toegeven dat ik voor mijn eerste actie als Coördinator een bang hartje had. Maar na enkele minuten was de sfeer zo top en wist ik dat het goed ging komen met onze Actie-Helden. Zij hebben zich voor de volle 100% ingezet van 9u ’s morgens tot 18u ’s avonds. Ze hebben heel veel kinderen een fijne dag bezorgd door hun grote glimlach en enthousiasme. Ik hoop natuurlijk dat wij ons team van Actie-Helden met nog onnoemelijk veel van deze kanjers mogen uitbreiden! Op naar nog veel meer van deze acties!

Dikke merci aan al onze Actie-Helden.

Besluit van onze Actie-Held Rien: Denk je er wel eens aan om je ergens als vrijwilliger voor in te zetten? Heb je een warm hart voor kinderen?

Word Actie-Held voor de Mediclowns, een fantastisch goed doel! Ze kunnen elke hand en daardoor verdiend centje gebruiken om een glimlach op kindergezichtjes te kunnen blijven toveren.
16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page