top of page

Actie-Helden troepen samen

Op zondag 14 mei 2023 mochten wij als Mediclowns ons kamp neerzetten op de legerbasis van Leopoldsburg.
Het was een speciale dag, waar zowel jong en oud werden verwend met leuke doe-activiteiten, zoals schietstanden, klimwanden, off-road parcours en vele demonstraties door de verschillende bataljons met ook tanks en militaire oldtimers.

Als klapper op de vuurpijl stonden ook wij tussen al deze militairen te knallen!We hebben ervoor gezorgd dat de vele bezoekers (en ze waren massaal!) op elk moment hun honger konden stillen. Onze snoepzakken en muffins schoten als kogels door de lucht maar ook onze kalenders en tombola konden velen bekoren. Opties genoeg, keuze in overvloed … ACTIE !Onze Actie-Helden van de dag: Vera, Etienne, Cindy en Rien hebben prachtig werk geleverd en dit steeds met de glimlach! Ook Paillet was even een kijkje komen nemen om zeker te zijn dat de militairen mooi in de rij zouden aanschuiven. Misschien ligt er voor Paillet wel een toekomst als commandant bij het leger 😉


Onze actie was een schot in de roos! Ons topteam heeft een fantastisch bedrag van €2 250.00 verzameld! Dikke Proficiat Actie-Helden !


Hopelijk zien we jullie volgend jaar op dit keileuke evenement!


Groetjes,

Paillet, Rien, Cindy, Vera en Etienne

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page