top of page

Actie-Helden verrichten wonderen

Ongeveer een jaar geleden startte ons clown Pailletje een team van top mensen. Stuk voor stuk pareltjes met het hart op de juiste plaats.


Het idee was dat deze mensen heldendaden zouden verrichten door acties te organiseren om geld in te zamelen voor onze werking.
De Actie helden waren geboren! Met een mooie groep enthousiastelingen bezochten ze het voorbije jaar heel wat evenementen waar ze met een standje spullen verkochten.

Maar daar bleef het niet bij. Enkele dames spitsten zich ook nog eens toe op het zelf maken van kwalitatieve spullen. De hobbyclub zag het levenslicht. Deze actie-helden hebben intussen zulke prachtige dingen gecreëerd dat ze zelfs aangeboden worden in winkels! Hoe geweldig is dat!Vanaf nu willen we maandelijks onze Actie-Helden hun acties in de kijker brengen. Maar volg ons ook zeker op sociale media waar je alle acties apart ziet verschijnen.


Wil jij ook deel uitmaken van deze top ploeg? Maar weet je niet goed hoe en wat? Surf dan naar onze Actie-Helden pagina om al je twijfels weg te werken of contacteer Nathalie rechtstreeks op vrijwilligers@mediclowns.be


Ook jij kan helden daden verrichten! Elke kiezel draagt een steentje bij het succes van onze werking.162 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page