top of page

Amauri was bang van iedereen... Tot de clown kwam.

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2023

"Bedankt aan PUK de Mediclown om onze zoon zijn gedachten even te helpen verzetten. Hij is al sinds zijn opname bang van alle verpleegkundigen en dokters. Nadat hij clown PUK zag was het eerst ook eventjes bang zijn, maar na de leuke aanpak was hij het helemaal vergeten!
Mediclown Puk speelt samen met Amauri

Het was vooral mooi om te zien dat Mediclown Puk aan de deur bleef staan. Hij vroeg als eerste of hij mee mocht spelen met Amauri.


Amauri zijn antwoord was onmiddellijk 'Neen' (uit schrik, nadat hij veel verpleegkundigen onder ogen had moeten zien en wat testen had moeten ondergaan).

PUK zette zich hierop neer aan de tafel en speelde vooral met zijn eigen speelgoed. Hij hield de hele tijd Amauri goed in de gaten om te zien hoe hij reageerde.

Amauri kreeg heel snel een glimlach en wilde ook wel meespelen. Al grappend zei hij dat Amauri niet mocht kijken. Wat uiteraard er toe leidde dat Amauri nog meer wilde kijken.

Voor ik het door had was Amauri vrolijk aan het meespelen met clown Puk!

Amauri glimlachte dus de gehele tijd dat hij samen met hem speelde. En vertelde dit door aan ons bezoek dat langskwam.


Het is altijd leuk als iemand samen in deze moeilijkere dagen het kind wilt opbeuren. En wat vind een kind het allerleukst? Natuurlijk dat even alle tijd naar het kind gaat om samen te spelen!


Tijdens het typen van dit mailtje, wilt Amauri dat ik met hem ga spelen. Als ik hem dan zeg dat ik een mailtje naar Puk de clown aan het sturen ben, vraagt hij onmiddellijk 'gaat hij dadelijk nog eens komen?' 😊


Vele groetjes en dankjewel,

Mama van Amauri.
441 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Geweldig Puk !!!!

Like
bottom of page