top of page

Loop de Marathon in New York

Mediclowns lopen de marathon in New York

Loop de grootste en mooiste Marathon er wereld én steun de Mediclowns!

 

Als het al niet de állermooiste is, dan behoort de TCS New York City Marathon in ieder geval tot één van de mooiste marathons ter wereld.  Met bijna 48.000 finishers in 2022 uit 131 landen is New York sowieso de grootste marathon. 

Het is een droom voor iedere marathonloper om hier ooit aan de start te staan. 

Elke marathon is bijzonder en ‘finishen’ is een prestatie op zich, maar deelnemen 

aan de TCS New York City Marathon is onvergetelijk van de eerste tot de allerlaatste meter! 

23154935_1682903298420288_7789118920284265548_o.jpg

En als je dan ook nog de Mediclowns steunt, wordt dit ongetwijfeld een belevenis waar je nog lang van zal nagenieten.  

De New York City Marathon is de droom van iedere marathonloper. In ‘the city that never sleeps’ is deze marathon absoluut onvergetelijk, van de eerste tot de allerlaatste meter. 

 

De start is op Staten Island. Je eerste kippenvelmoment heb je aan de voet van de imposante Verrazano Narrows Bridge, die je samen met tienduizenden lopers tegelijk bedwingt. Na deze brug ben je in Brooklyn en vanaf hier staan tienduizenden supporters om je aan te moedigen tijdens de kilometers die leiden naar Queens en vervolgens Manhattan. Op First Avenue staat nóg meer publiek en tientallen bandjes die je een boost geven als de vermoeidheid een rol gaat spelen. 'You can do it!' Na een kort uitstapje door de Bronx verschijnt dan eindelijk Central  Park. Hier neem je de laatste heuveltjes voordat je na 26,2 miles de bekroning van al je inspanningen bereikt: de finish! 

bottom of page